Web Analytics
Menu
Your Cart

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie “Termeni  si conditii de utilizare”


Termeni și condiții de utilizare


Stimati clienti,

Pentru utilizarea acestui site, www.viata-bio.ro, va rugam sa cititi cu atentie si sa va dati acceptul cu privire la urmatorii TERMENI ȘI CONDIȚII,  ÎN TOTALITATE.


Totodată, vă rugam să marcați corespunzător bifa:

      -  Accept termenii și conditiile de utilizare a aplicației


Societatea comerciala M&C PROFESSIONAL PARTNERS SRL, CUI 36366437, J23/3087/2016  este proprietarul de drept si de facto al site-ului www.viata-bio.ro  pentru a comercializa produse bio si naturiste si cosmetice bio si naturiste pentru clientii / cumparatorii inregistrati pe site.

Continuarea accesarii echivaleaza cu acordul implicit din partea dumneavoastra cu privire la utilizarea datelor personale si utilizarea aplicatiei puse la dispozitie prin intermediul site-ului www.viata-bio.ro.

Produsele si serviciile pe care aceasta sectiune le furnizeaza sunt rezervate persoanelor cu varsta de peste 18 ani. Proprietarul isi  rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza.

Noi, proprietarii site-ului www.viata-bio.ro consideram ca prin accesarea sau folosirea acestui site de catre dumneavoastra sunteti de acord in totalitate cu conditiile de utilizare in versiunea noua din momentul accesarii.

Rubrica “ Termeni si conditii” va putea fi consultata de catre  utilizatori in orice moment.

Definitii si termeni prezenti in termeni si conditii


Vanzator –  www.viata–bio.ro

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www. viata –bio.ro (electronic, telefonic, postal, etc)

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale)

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze List

Site – domeniul www.viata-bio.ro

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona PRODUSE  de pe Site.

Produse – orice produs , inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.


Utilizarea site-ului:


Inregistrarea in site

- Accesul dumneavoastra pe site este permis numai respectand urmatoarele:
  • veti respecta si va veti da acordul cu privire la respectarea rubricii “Termeni si conditii”
  • va asigurati ca datele personale furnizate sunt exacte si complete
  • va obligati ca la orice modificare survenita in datele personale furnizate deja pe site pentru crearea contului personal, veti actualiza inregistrarile dumneavoastra, fie prin email, fie direct in “cont personal” de pe site si sa nu dezvaluiti  datele furnizate si parola unor terte persoane.
-  Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de Cont declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a sitului viata-bio.ro  si va dati acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate Viata - Bio.ro
 - Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta si ati fost informat corect de  faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de legislatia  in vigoare:
  • dreptul de informare
  • dreptul de acces la date
  • dreptul de interventie
  • dreptul de opozitie
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea   677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Mentionam, totodata ca aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale.

Stergerea datelor:

In cazul in care un Utilizator nu mai este de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, acesta poate cere stergerea definitiva a Contului la adresa de email: mcprofessionalpartners@gmail.com.
Comanda:
Produsele publicate pe situl nostru www.viata-bio.ro pot fi comandate:
       - prin intermediul sitului, completand formularul indicat in COMANDA, corect si complet
       - telefonic la telefon 0726531950
Ne rezervam dreptul de de a anula comanda efectuata de Utilizator / Cumparator,  fara nicio notificare prealabila  si fara nicio o obligatie vreunei parti una fata de cealalta, daca utilizatorul furnizeaza date incorecte sau incomplete, in acest caz comanda nu poate fi finalizata, daca activitatea pe site a Utilizatorului nu este in concordanta cu Politica comerciala a sitului, daca doua comenzi anterioare nu au fost livrate din vina exclusiva a Cumparatorului sau alte motive obiective.


Preturile

Preturile produselor afisate  pe www.viata-bio.ro sunt preturile de cumparare si sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
Taxa pe valoare adaugata este de 9 % sau de 19% in functie de produs. Preturile de pe site sunt actualizate zilnic.
Pretul final este pretul afisat pe site si pe factura  si sunt discutate telefonic cu reprezentantul societatii noastre in momentul in care se confirma comanda.
Daca produsul nu se mai regaseste in oferta curenta si stocul este zero, acesta va fi comunicat telefonic cumparatorului.

Plata


Site-ul www viata-bio.ro pune la dispozitia clientilor, urmatoarele modalitati de plata:
      •    Ramburs la livrarea produselor;
      •    Plată prin transfer bancar (cu ordin de plată), în avans, în contul:   RO59INGB0000999906155760, deschis la ING

In cazul platii in avans, termenul de livrare 48-72 ore curge din  momentul in care banii sunt confirmati in contul societatii administrator al site-ului.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile corecte  necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri in colet, pentru plata ramburs sau prin posta electronica pentru plata in avans online prin contul indicat pe factura la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente.

Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, iar semnarea documentelor insotitoare , exemplu: (factura, awb curier) confirma acceptarea produselor de catre client in conformitate cu fiecare Comanda existenta in Cont.


Livrarea produselor


Termen de livrare : intre 48 si 72 ore.

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.viata-bio.ro se va face oriunde in Romania, la cererea clientului la adresa inscrisa in comanda.
Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat „door-to-door” catre Cumparator.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea   documentelor insotitoare.
Livrarea comenzilor se va face NUMAI  dupa confirmarea telefonica a acestora.
Livrarea comenzilor va fi gratuita in Romania pentru comenzile de minim 250 RON cu TVA. Pentru comenzile mai mici de 250 RON cu TVA  se aplica o taxa de livrare de 19 RON cu TVA

Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 5 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Pentru orice kilogram in plus fata de cele 5 kg acceptate in pretul de livrare, se percepe tariful cerut de fiecare Curier in parte cu care lucram. Acest tarif va fi comunicat telefonic la momentul confirmarii comenzii.
Livrarea se va  face in intervalul orar stabilit de comun acord la telefon cu curierul nostru, iar in cazul in care nu este gasit la adresa mentionata in comanda, acesta se va intoarce cu coletul doar o singura data dupa contactarea in prealabil.
In cazul in care nici la a doua incercare de livrare, clientul nu este gasit, coletul cu produsul / produsele va fi returnat la sediul nostru, iar pentru o noua livrare, clientul va suporta costurile vor fi suportate exclusiv de indiferent de valoarea produselor comandate in coletul returnat.
M&C PROFESSIONAL PARTNERS SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarile comenzilor daca acestea nu pot fi onorate din cauza de FORTA MAJORA, care includ: incedii, explozii, inundatii, epidemii, greve, acte de terorism, proteste, tulburari civile, blocari de drumuri,  cutremure sau alte impedimente conform legilor romanesti in vigoare.


Returnarea produselor:


Cumparatorul are dreptul sa returneze un Produs , în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs expiră în termen de 14 zile de la:
     – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
     – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs  – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi
 Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
     -  pentru Comenzile achitate cu card online:  prin restituire in contul din care a fost   efectuata plata;
     -  pentru Comenzile achitate cu RAMBURS  prin virament bancar;
 

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).
In cazul in care un Produs  comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
Clientul poate denunţa unilateral contractul fără a invoca un motiv în termen de 10 zile lucrătoare cf. Ordonanței 130/2000 completată de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă, numai în scris, şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 10 zile.

SC M&C PROFESSIONAL PARTNERS SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului.
Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Costurile pentru returul produselor vor fi achitate de către client.
Suma înapoiată se va vira în contul clientului, comunicat în scris în notificarea transmisă prin care îşi exprimă dorinţa de returnare a produselor.
Nu se acceptă pentru returnare produsele a căror sigiliu a fost desfăcut, care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc.
 Exceptări de la dreptul de retragere

Mentionam ca produsele comercilizata de site-ul nostru sunt de natura alimentara, dar si cosmetice, prin urmare nu pot fi returnate din motive de  protectie a sanatatii sau din motive de igiena personale si sunt exceptate de la dreptul de returnare/ retragere din Contract, daca acestea au fost deschise si ambalajul a fost deteriorate  conform prevederilor art 16, lit d si e din OUG 34 / 2014
Vă rugăm,  pentru orice nelamurire legata de politica de retur a produselor  să trimiteţi un mail la mcprofessionalpartners@gmail.com  sau  să ne contactaţi la numărul de telefon 0726531950


Garantia produselor


M&C PROFESSIONAL PARTNERS SRL  are obligația de a livra produse care sunt in conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, asa cum este definit aici :
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului
Conditiile de garantie acordate produselor livrate sunt in conformitate cu Legea  449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si O.G 21/1992 privind protectia consumatorilor, actualizata.


Protectia datelor personale:

S.C.M& C PROFESSIONAL PARTNERS SRL se obliga sa  administreze  in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.

Scopul colectarii datelor este:
-   expedierea Produselor din Comenzile dumneavoastra efectuate pe site-ul
    www. viata – bio.ro ;
-   informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, precum si data  
    expedierii acestora  

Site-ul nu vinde, nu schimba sau nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate care solicita expres si in scris aceste informatii, numai in conformitate cu legislatia in vigoare.

Limitare de responsabilitate


ATENTIE:
INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Toate produsele comercializate si toate informatiile furnizate pe site-ul  www.viata-bio.ro nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, nu se substituie tratamentelor medicale specifice prescrise de personalul medical autorizat, nu sunt diagnostice.
Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.
Produsele  comercializate provin de la comercializati autorizati, sunt noi si beneficiaza de garantie conform legislatiei romanesti.
Utilizatorii sunt de acord  cu faptul ca achizitionarea produselor comercializate pe site-ul nostru se face pe propriul risc,  iar societatea M&C PROFESSIONAL PARTNERS  SRL, nu raspunde si nu este vinovata in cazul in care pot aparea eventuale pagube dupa utilizarea in alte scopuri decat cele recomandate de producatori, a produselor cumparate de pe site-ul www.viata-bio.ro.

Descrierea produselor cuprinde informatiile ne sunt puse la dispozitie de producator.

Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate initial de catre producator.

Prin cumpararea oricarui produs de pe site-ul www.viata-bio.ro:
AVETI OBLIGATIA SA CITITI CU ATENTIE PROSPECTUL PRODUSULUI CUMPARAT, DACA  APAR MANIFESTARI NEPLACUTE ADRESATI-VA MEDICULUI SAU FARMACISTULUI.

Solutionarea litigiilor


Prezentul Contract este supus legii romane.
M&C PROFESSIONAL PARTNERS  va face tot posibilul ca toate neintelegerile
privind orice tip de disputa intre acesta si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor.

In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantelor judecatoresti din Bucuresti.
 
Acesti termeni de utilizare contin intreaga intelegere dintre dumneavoastra  si noi cu privire la utilizarea Site-ul nostru.

Nici o expunere sau declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa in Termenii de Utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastra sau pentru noi daca nu a fost convenita de comun acord in scris intre dvs. si noi.

Vizitand  site-ul  vww.viata-bio.ro Clientul/Cumparatorul  accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, acestea fiind un contract valabil incheiat.

În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu folosiți acest site.
Dacă aveți comentarii sau întrebări referitoare la acest document, vă rugam să ne contactați la adresa mcprofessionalpartners@gmail.com.