Web Analytics
Menu
Your Cart

SOLUTIE ANTIBACTERIANA CU ARGINT COLOIDAL-500ml

SOLUTIE ANTIBACTERIANA  CU ARGINT COLOIDAL-500ml
Out Of Stock
SOLUTIE ANTIBACTERIANA CU ARGINT COLOIDAL-500ml
  • Disponibilitate: Out Of Stock
  • Producator: DRJUICE
  • Model: DRJUICE01
55,00Lei

SOLUTIE ANTIBACTERIANA  CU ARGINT COLOIDAL FOLOSIT IN GOSPODARIE- 500 ML

Soluția antibacteriană „DrJuice Home Colloid" (pentru MRSA de asemenea) și produsul fungicid cu conținutul său de argint coloidal pot fi utilizate în multe locuri din gospodărie. După orice curățare generală în gospodărie, folosind-o în mod regulat, puteți evita înmulțirea germenilor și agenților patogeni invizibili datorită conținutului său de argint coloidal. Argintul coloidal ucide germenii în timp ce este inofensiv pentru oameni. De la toaletă și frigider până la tastatura computerului, îl puteți folosi. Produsul este gata de utilizare. Pulverizați-l uniform pe suprafață pentru a fi dezinfectată și lăsați-l să se usuce. Dacă observați o anumită pată pe suprafață, frecați-o cu o cârpă moale după uscare. După o utilizare continuă, puteți observa o anumită pigmentare la nivelul capului de pulverizare, care este normal, datorită oxidării argintului din fluid.

Ingrediente: apă, argint coloidal, ethyl-alcohol, Litsea Cubea oil.

Mod de utilizare:
1. Baie și toaletă:
 după curățarea generală a băii sau a toaletei, pulverizați egal robinetele, chiuveta, cada, cabina de duș, plăcile de faiantă și orice zonă specifică în care ciuperca ar putea exista, cum ar fi sub covoare, între plăcile de gresie și la colțuri. Pur și simplu pulverizați aceste zone mai des pentru a preveni răspândirea ciupercii și a mucegaiului.

2. Frigider: după curățarea normală a frigiderului, pulverizați doar în interiorul frigiderului, până când vedeți că acoperă complet suprafața și lăsați-l să se usuce. Nu pulverizați prea mult.

3. Încălțăminte și echipament sportiv: pulverizând zona interioară a încălțămintei sau echipamentului sportiv, puteți împiedica microorganismele să producă un miros urât. Îl puteți folosi pentru a curăța și tastatura. Utilizați-l întotdeauna pe o suprafață uscată.

Timp de expunere minim10 minute
Clasa de inflamabilitate: “D” – mai puțin inflamabil.

Conținut: 500 ml

Condiții de păstrareferiți de razele soarelui. Vă rugăm asigurați-vă că nu suferiți de alergii. Frecați puțin pe încheietura mâinii și, dacă totul este bine, înseamnă că nu aveți alergie la metale.

Avertizări: nu amestecați cu alți agenți de curățare. Ni lăsați la îndemâna copiilor - păstrați departe de mâncare, băutură sau furaje. Nu mâncațti, nu beți și nu fumați în timpul utilizării. Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, spălați imediat cu multă apă și contactați medicul. Folosiți doar în încăperi bine ventilate. În cazul utilizării la scară mare, trebuie să purtați îmbrăcăminte de protecție și mănuși. Evitați contactul cu apa potabilă sau scurgerile în canalizare. Sticla complet goală după clătirea cu apă poate fi reutilizată. Păstrați-l în ambalaj închis la temperatura camerei; evitați contactul cu sursa de căldură și lumina directă a soarelui. Evitați oxidanți duri. Atingeți dispozitivele electrice numai cu mâinile complet uscate!

A se folosi de preferință în maxim 2 ani de la data fabricării.
Data fabricării: a se vedea ambalajul.

Origine: Ungaria
Producător:
 DrJuice Pharma Kft.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie