Web Analytics
Menu
Your Cart

ACID CITRIC PRAF- 750 GR

ACID CITRIC PRAF- 750 GR

Cu ajutorul acidului citric praf se prepara o solutie utila in eliminarea calcarului, este utilizabil ca si balsam de rufe, solutie de clatire si detartrant.

Cu ajutorul acidului citric praf se prepara o solutie utila pentru a curata si detartra diverse obiecte. Este o solutie universala ieftina si eficienta.

Cu acest acid citric poti obtine usor 4 produse pentru curatarea casei:

  • Detartrant pentru baie si obiecte cromate
  • Balsam de rufe pentru masina de spalat
  • Dedurizant pentru masina de spalat rufe si vase
  • Solutie de clatire pentru masina de spalat vase

Acest produs poate inlocui cu usurinta mai multe produse de curatenie din casa. In plus este natural si mai putin periculos pentru om si planeta.

Solutia de 15% de acid citric este eficienta impotriva calcarului, fara a avea un miros neplacut si intepator, precum produsele de decalcifiere conventionale. Iti va fi mult mai usor sa speli baia, daca nu trebuie sa stai in acel miros intepator si sa respiri vapori toxici. Cu toate ca este un acid citric delicat, se va evita contactul cu ochii si gura.

Mod de utilizare: se foloseste ca atare sau diluat.

Prepararea unei solutii de 15% : Se dizolva 150 g acid citric in 1 litru de apa. Daca prezinta urme de sediment lasati sa se depuna. Pulverizati solutia pe obiectele ce se doresc a fi curatate. Lasati sa actioneze cateva minute, dupa care clatiti.

Repelent: Aplicati solutia pentru indepartarea depunerilor de calcar (baie, dus, robinete, bucatarie). Lasati timp de cateva minute dupa care se clateste.

In masina de spalat ca decalcifiant: in fiecare luna se toarna 150 g de praf direct in cuva goala si se initiaza un program la temperatura ridicata (cel putin 50 de grade), fara prespalare.

In masina de spalat ca emolient: se toarna 100 ml de solutie in rezervorul pentru balsam.

Intr-o masina de spalat vase ca solutie de : umpleti rezervorul solutie de clatire cu solutie de 15% si reglati indicatorul la maxim.

Solutia poate fi utilizata pentru indepartarea depunerilor de calcar din cafetiere, fier, carafe, ceainic, etc.

Atentie! Evitati contactul cu ochii, a nu se ingera.

Ingrediente: acid citric

Disponibil si in varianta de 3 kg .


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: vegan ,