Web Analytics
Menu
Your Cart

SOLARA

Producator: SOLARA Model: SOLARA
ACID CITRIC PRAF - 3 KGEste un acid citric praf pur, de grad alimentar, produs in Europa inca din 2005. DescriereEste un acid citric praf pur, de grad alimentar, produs in Europa inca din 2005. Sigur pentru om si planeta!Este sigur de utilizat pentru vesela si obiecte ce vin in contact direct c..
135,00Lei
Producator: SOLARA Model: SOLARA
ACID CITRIC PRAF- 750 GRCu ajutorul acidului citric praf se prepara o solutie utila in eliminarea calcarului, este utilizabil ca si balsam de rufe, solutie de clatire si detartrant.Cu ajutorul acidului citric praf se prepara o solutie utila pentru a curata si detartra diverse obiecte. Este o solutie..
46,00Lei
Producator: SOLARA Model: SOLARA33
BALSAM RUFE VEGETAL ECO- 1 LITRU (25 SPALARI)Balsam de rufe vegetal cu formula inovatoare pe baza de ceara vegetala, ce lasa hainele moi, si delicat parfumate. Este formulat atent pentru pielea sensibila. – 25 utilizariDatorita acidului citric prezent in compozitie, neutralizeaza urmele de dete..
22,00Lei
Producator: SOLARA Model: SOLARA55
DEGRESANT SUPRAFETE MUTIPLE ECO- 750 MLEste un degresant extreme de concentrate, cu surfactanti vegetali, ce se poate compara cu cei mai cunoscuti degresanti conventionali din piata.Degreseaza eficient vesela, aragazul, plita, cuptorul, hota. Curata eficient ramele geamurilor, rulourile si piese de ..
25,00Lei
Producator: SOLARA Model: SOLARA39
DETARTRANT ECOLOGIC CU ACID CITRIC -750 MLDetartrantul ecologic Solara elimina 100% din calcar si in acelasi timp este bland cu pielea mainilor. Formula eficienta datorita combinatiei intre acidul citric si acidul lactic.Elimina rapid calcarul de pe robineti, chiuvete, toalete si faianta, avand si u..
25,00Lei
Producator: SOLARA Model: SOLARA22
DETERGENT GEL PENTRU MASINA DE SPALAT VASE- 500 MLEste un gel puternic concentrat, ce se dizolva repede, fara a lasa urme de detergent pe vase. Este eficient si pentru vasele foarte murdare. Contine surfactanti vegetali, ce provin din materie prima cruda. Este potrivit si pentru ciclul de spalare cu..
30,00Lei
Producator: SOLARA Model: SOLARA36
DETERGENT LICHID RUFE SUPER CONCENTRAT (FARA PARFUM) 1 LITRU - (34 SPALARI)Detergentul lichid rufe super concentrat – 34 spalari (fara parfum) este ideal pentru spalarea manuala sau la masina automata. Recomandat si pentru lana si tesaturi delicate. Temperatura minima de spalare 40 grade. Este ..
33,00Lei
DETERGENT LICHID VASE SUPER CONCENTRAT (FARA PARFUM)- 1 LITRU
New Out Of Stock
Producator: SOLARA Model: SOLARA02
DETERGENT LICHID VASE SUPER CONCENTRAT (FARA PARFUM)- 1 LITRUDetergentul lichid vase super concentrat (fara parfum) este extrem de concentrat si eficient asupra grasimii. Special creat pentru persoanele cu sensibilitate si alergii.Indicat pentru pielea sensibila, datorita extrasului de masline. Este..
27,00Lei
Producator: SOLARA Model: SOLARA36
DETERGENT PRAF RUFE SUPER CONCENTRAT ECO 1.5 KG -(34 SPALARI)Detergent praf rufe super concentrat eco este un detergent concentrat (34 spalari), indicat pentru spalari peste 40 grade C.Datorita continutului de percarbonat indeparteaza petele si igienizeaza. Este recomandat a fi utilizat la spal..
55,00Lei
Producator: SOLARA Model: SOLARA23
DETERGENT PRAF VASE SUPER CONCENTRAT ECO 1.5 KG- (108 SPALARI)Este un detergent praf de vase eco foarte concentrat, fiind economic prin utilizarea unei doze mici (108 spalari).Este un detergent praf de vase eco foarte concentrat, fiind economic prin utilizarea unei doze mici (108 spalari).Nu contine..
53,00Lei
Producator: SOLARA Model: SOLARA45
PERCARBONAT PRAF PENTRU ALBIRE- 1 KGEste un praf de albire pe baza de percarbonat de sodiu, ce se adauga la detergentul de rufe praf sau detergentul de rufe lichid in cadrul spalarilor manuale sau la masina. Ideal si pentru oale si tacamuri.gienizeaza hainele, elimina petele persistente, doar prin s..
42,00Lei
Producator: SOLARA Model: SOLARA04
SOLUTIE DE CURATAT MASINA DE SPALAT VASE ECOLOGICA -250 MLO solutie super concentrata naturala ce elimina cu succes murdaria adunata in masina de spalat vase.Atunci cand deschideti usa de la masina de spalat vase si vedeti o pelicula depusa pe interior si poate va intampina chiar un miros neplacut, ..
27,00Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)