Web Analytics
Menu
Your Cart

Salcura Natural Skin Therapy

Producator: Salcura Natural Skin Therapy Model: SALCURA27
Crema Bioskin Junior reparatoare si calmanta, pt. bebelusi si copii, piele uscata cu eczeme-150 ml- SalcuraProdusele Salcura sunt sigure si pot fi folosite atat pe fata, corp cat si pe scalp iar acest produs are performante ridicate daca este utilizat pe fata si corp.De foarte multe ori avem sentime..
79,00Lei
Producator: Salcura Natural Skin Therapy Model: SALCURA04
Gel de dus Bioskin Junior, fata si corp, pt bebelusi si copii, piele uscata cu eczeme-200ml- SalcuraLa Salcura, credem in principiul homeostaziei - ideea ca organismul si pielea isi vor gasi propriul echilibru daca i se vor da nutrientii si ingrijirea potrivita.Bioskin Junior foloseste o formula bio..
49,00Lei
Lapte de baie Bioskin Junior pt bebelusi si copii, piele foarte sensibila, uscata cu eczeme-300 ml-
Out Of Stock
Producator: Salcura Natural Skin Therapy Model: SALCURA07
Lapte de baie Bioskin Junior pt bebelusi si copii, piele foarte sensibila, uscata cu eczeme-300 ml- SalcuraLa Salcura, credem in principiul homeostaziei - ideea ca organismul si pielea isi vor gasi propriul echilibru daca i se vor da nutrientii si ingrijirea potrivita. Produsele pentru baie au ..
49,00Lei
Sampon Bioskin Junior pt bebelusi si copii, scalp uscat cu eczeme si coji-Salcura-200 ml
Out Of Stock
Producator: Salcura Natural Skin Therapy Model: SALCURA03
Sampon Bioskin Junior pt bebelusi si copii, scalp uscat cu eczeme si coji-Salcura-200 mlDESCRIERE PRODUSLa Salcura, credem in principiul homeostaziei - ideea ca organismul si pielea isi vor gasi propriul echilibru daca i se vor da nutrientii si ingrijirea potrivita.Samponul utilizeaza o formula bio-..
49,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)