Web Analytics
Menu
Your Cart

Politica retur

Returnarea produselor


In conformitate cu  Ordonanta de urgenta  34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta,

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de  14 zile lucratoare de la primirea produsului".

Notificarea se va data, semna si trimite, prin e-mail la adresa: mcprofessionalpartners@gmail.com sau la adresa de corespondenta a firmei M&C PROFESSIONAL PARTNERS SRL: Strada Energeticienilor, nr 9-11, etaj2,  ap. 207, sector 3, Bucuresti.

In situatia mentionata mai sus, clientii au dreptul  in termenul prevazut mai sus,  sa returneze produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate, inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor tale.

 S.C. M&C PROFESSIONAL PARTNERS S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate, pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la colet.

Daca produsul va fi inlocuit,  costurile cu transportul  sunt suportate de cumparator.

Suma inapoiata clientului include doar valoarea de achizitie a produsului.

Toate produsele returnate trebuie sa fie intr-o stare perfecta, fara urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale si in ambalajul original.

Mentionam ca produsele alimentare si cele cosmetice vandute prin intermediul site-ului www.viata-bio.ro, care se pot deteriora rapid, expira rapid sau care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau igiena personala si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata.

Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.