Web Analytics
Menu
Your Cart

Modalitati livrare

Livrarea produselor:

Termen de livrare: intre 48 si 72 ore*.

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.viata-bio.ro se va face oriunde in Romania, la cererea clientului la adresa inscrisa in comanda.

Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat „door-to-door” catre Cumparator.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea   documentelor insotitoare.

* Comenzile plasate dupa ora 19, vineri, vor fi confirmate telefonic si procesate incepand cu ziua de luni a saptamanii urmatoare

Stocurile noastre sunt actualizate in permanenta, insa pot aparea situatii neprevazute, care sa conduca la diferente intre numarul de produse din stoc si stocul virtual. Astfel, unele comenzi, desi au fost finalizate, nu pot fi onorate, din lipsa de stoc.

Mentionam ca pentru Bucuresti, zonele limitrofe - Judet Ilfov si toate orasele - resedinta de judet  din Romania, livrare se face prin intermediul firmelor de curierat rapid agreate de firma noastra, iar pentru toate localitatile din afara  oraselor resedinta,  pentru care se percep kilometrii suplimentari de catre firmele de curierat, livrarea se face cu POSTA ROMANA.

Livrarea comenzilor se va face NUMAI  dupa confirmarea telefonica a acestora.

Livrarea comenzilor va fi gratuita in Romania pentru comenzile de minim 300 RON cu TVA. Pentru comenzile mai mici de 300 RON cu TVA  se aplica o taxa de livrare de 19 RON cu TVA.

Livrarea se va  face in intervalul orar stabilit de comun acord la telefon cu curierul nostru, iar in cazul in care nu este gasit la adresa mentionata in comanda, acesta se va intoarce cu coletul doar o singura data dupa contactarea in prealabil.

In cazul in care nici la a doua incercare de livrare, clientul nu este gasit, coletul cu produsul / produsele va fi returnat la sediul nostru, iar pentru o noua livrare, clientul va suporta costurile in mod exclusiv indiferent de valoarea produselor comandate in coletul returnat.