Podoaba voastra capilara merita toata atentia din lume! Pana la urma face parte din voi si va ajuta de fiecare data sa expuneti cea mai buna variata fizica a voastra, in special in cazul femeilor. Spalarea parului la intervale regulate de timp, dar si pieptanarea cu blandete il ajuta sa se mentina sanatos pentru mult timp.

Exista bineinteles o multime de trucuri pentru mentinerea sanatatii firelor de par. Unul dintre produsele minune ce hraneste in profunzime firul de par este balsamul. In cadrul magazinului nostru veti regasi o categorie extinsa de balsamuri de par naturale. Insa pana a vorbi de ele trebuie sa enuntam felul in care trebuie ales balsamul in functie de tipul parului.

Pentru parul fin

Parul fin este de cele mai multe ori lipsit de volum si arata inestetic atunci cand se ingrasa. Pentru el sunt recomandate balsamurile de par cu o consistenta usoara. De ce? Ei bine, in acest fel firele nu sunt incarcate inutil, deci le va fi mult mai simplu sa capete volum. Regasiti balsamuri naturale de acest gen aici.

Pentru parul cret

Balsamurile de par pe baza de uleiuri naturale sunt o recomandare in acest sens. Femeile ce au par cret stiu deja cat de multe batai de cap pot da suvitele rebele. Ele au nevoie de un produs ce poate ajuta la formarea unui intreg estetic, intreg in care firele rebele sunt imblanzite.

Pentru parul aspru

In cazul parului aspru vorbim de nevoia de a-l hidrata intens, de a-l face catifelat la atingere. Cel mai bine optati pentru un balsam, din nou, pe baza de uleiuri esentiale. Daca va doriti un mix de beneficii: crestere si hidratare intensa, atunci balsamul pentru par cu lamai salbatic bio este o recomandare din partea noastra.

Atentie la parul vopsit!

Pentru parul vopsit aveti nevoie de un balsam de par care sa mentina intensitatea culorii. Nu riscati sa pierdeti intensitatea vopselei folosind un balsam slab calitativ. Noi va oferim calitate bio, produse preparate cu drag pentru ca podoaba voastra capilara sa se bucure de momente de rasfat la superlativ.

In cadrul magazinului nostru regasiti intreaga gama de produse pentru ingrijirea parului. Click aici.