Web Analytics
Menu
Your Cart

ECOZONE

Producator: ECOZONE Model: ECOZONE77
Ecoballs – Bile eco pt.spalarea rufelor, cu parfum de in- 1000 spalari- EcozoneBila este o alternativa inovatoare la detergentii obisnuiti, astfel economisim si protejam mediul inconjurator neutilizand substante chimice poluante.Cum functioneaza?Bila este dotata cu mecanism de blocare si este umplut..
180,00Lei
Balsam de rufe, Purity, pt rufele bebelusilor-1L - 37 de spalari
New Out Of Stock
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE59
Balsam de rufe, Purity, pt rufele bebelusilor-1L - 37 de spalari-ECOZONE Balsamurile de rufe de la Ecozone contin extracte de plante naturale care va ajuta sa va pastrati rufele si tesaturile moi pentru 37 de spalari.Ingredientele pure pastreaza fibrele mai fine, astfel incat hainele se simt mo..
34,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE38
Balsam de rufe, Radiance, violete, vanilie si lavanda-1L-ECOZONEBalsamurile de rufe de la Ecozone contin extracte de plante naturale care va ajuta sa va pastrati rufele si tesaturile moi pentru 37 de spalari.Ingredientele pure pastreaza fibrele mai fine, astfel incat hainele se simt moi si pufoase.B..
34,00Lei
Bile eco pt.spalarea rufelor, cu parfum de iasomie- 1000 spalari- Ecozone
Out Of Stock
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE45
Ecoballs – Bile eco pt.spalarea rufelor, cu parfum de iasomie- 1000 spalari- EcozoneBila este o alternativa inovatoare la detergentii obisnuiti, fie ca sunt lichizi sau tablete.Cum functioneaza?E simplu, carcasa sferica are un mecanism de blocare si este umpluta cu 2 tipuri de granule contin mineral..
180,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE65
Burete Magic Stain universal pt curatarea suprafetelor, doar cu apa- Ecozone-2 bucBuretele este special conceput sa va ajute sa inlaturati petele cu usurinta, fara efort. Trebuie dar sa adaugati o cantitate mica de apa pe burete si sa frecati usor zona afectata.Acest produs non-toxic va elimina chia..
48,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE04
DESCRIERE PRODUS:Buretele este special conceput sa va ajute sa inlaturati petele cu usurinta, fara efort. Trebuie dar sa adaugati o cantitate mica de apa pe burete si sa frecati usor zona afectata.Acest produs non-toxic va elimina chiar si rugina sau alte pete dure de pe multe suprafete din casa, in..
57,00Lei
Detergent capsule- 20 buc- 500 g-Ecozone
New Out Of Stock
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE99
Detergent capsule- 20 buc- 500 g-EcozoneCapsulele Ecozone sunt o alternativa a detergentului clasic si sunt usor de folosit. Trebuie doar sa puneti o capsula in masina si apoi puneti hainele peste aceasta si dati drumul unui ciclu normal de spalare.Invelisul capsulei este solubil, pe baza de plante,..
68,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE31
Detergent fara miros, pt. hainele bebelusilor si rufe delicate- 25 spalari, 750 ml- EcozoneProdus non-toxic, aprobat contra alergiilor si astmului. Formula unica, ideala pentru persoanele cu pielea sensibila dar si pentru hainele bebelusilor.Desi are o formula delicata, acesta elimina murdaria cu us..
42,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE02
Gel non-caustic pentru curatarea cuptorului-500 mlSolutia pentru curatarea cuptorului este non-caustica, inodora si contine particule neabrazive ce inlatura cu usurinta cele mai dure pete, grasimea si murdaria.Acesta solutie naturala este sigura de utilizata de catre persoanele sensibile si nu cauze..
39,00Lei
Nuci de sapun bio, 330 de spalari- 1kg- Ecozone
New Out Of Stock
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE101
Nuci de sapun bio, 330 de spalari- 1kg- EcozoneDESCRIERE PRODUSNucile de sapun organice sunt o alternativa eficienta si economica a detergentilor obisnuiti pentru rufe.Acestea sunt hipoargenice, iar 1kgde nuci de sapun sunt suficiente pentru 330 de spalari.Fiecare doza de nuci de sapun se poate refo..
97,00Lei
Odorizant non-toxic bazin toaleta, Ecozone, 2000 de utilizari
Out Of Stock
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE59
Odorizant non-toxic bazin toaleta, Ecozone, 2000 de utilizari- 1 bucAcest odorizant este o alternativa inovatoare care se pune in rezervor si dureaza pana la 5 luni.Exteriorul este reciclabil si este proiectat astfel incat se elibereaza treptat solutia atunci cand apa penetreaza. Dupa ce trageti apa..
45,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE69
Pasta de curatare multisuprafete cu burete inclus- 300grPasta de curatare este din nou in stoc, de data asta are si un parfum placut de lamaie.Aceasta pasta va va schimba modul de curatare pentru totdeauna.Produs biodegradabil, fara conservanti sau fosfati adaugati, se poate folosi pentru curatarea ..
78,00Lei
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)