Web Analytics
Menu
Your Cart

ECOMAX

Producator: ECOMAX Model: ECOMAX05
Balsam de rufe pentru bebelusi, fara miros, Ecomax 1.5 LDESCRIERE PRODUSBalsamul este un produs pe baza de plante care inmoaie tesaturile si minimizeaza electrizarea hainelor.Formula hipoalergenica a produsului nu contine sensibilizatori cunoscuti, ceea ce il face alternativa perfecta pentru pielea ..
51,00Lei 53,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX11
DESCRIERE PRODUSDetergentul fara miros are o formula premiata si este cel mai vandut detergent eco de rufe din Canada. Este fabricat cu ingrediente vegetale de cea mai inalta calitate, cu continut scazut de spuma, iar formula nu contine reziduuri chimce si este sigura pentru folosirea in apa calda, ..
55,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX07
Detergent rufe fara miros, pt bebelusi- 1.5 L (50 spalari)DESCRIERE PRODUSEste nevoie de o cantitate foarte mica de produs, deoarece detergentul este foarte concentrat, oferind 50 de spalari in sticla de 1.5 L.Produsul este hipoalergenic, nu contine organisme modificate genetic sau parfum si este sp..
55,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX10
DESCRIERE PRODUS:Solutia are in compozitie ingrediente biodegradabile pe baza de plante, ce au putere de curatare pentru a va mentine toaleta igienizata, fara calcar si datorita aromelor revigorante, ulei esential de tea tree si lemongrass, aceasta va avea si prospetime de lunga durata.Este o soluti..
33,00Lei 35,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX44
Solutie concentrata cu lamaie pt podele, lemn si parchet, Ecomax-1.05 L..
34,00Lei 36,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX30
Solutie pentru curatare baie, gresie si suprafete dure, cu menta, Ecomax- 710 mlSolutia contine ingrediente biodegradabile pe baza de plante si se poate folosi pe gresie, placi, sticla sau suprafete dure. Se poate utiliza pentru a indeparta praful, sapunul sau murdaria.Caracteristici:parfum rac..
29,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX09
DESCRIERE PRODUSSolutia contine ingrediente pe baza de plante care inlatura murdaria, pelicula de ceara, pesticidele sau alte substante chimice de pe fructe si legume.Formula produsului contine ingrediente 100% GRAS (Generally Recognized as Safe ingredients – ingrediente recunoscute ca fiind sigure)..
29,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX06
DESCRIERE PRODUS:Solutia pentru geamuri de la Eco-Max are in compozitie ingrediente din plante 100% naturale, biodegradabile pentru a curata geamurile si oglinzile, lasandu-le stralucitoare si fara dungi.Formula certificata EcoLogoTM curata sticla ma repede ca oricand, dator..
27,00Lei 29,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX40
Solutie pt curatare jucarii si camera bebelusului, Ecomax- 710 mlSolutia este special formulata fara utilizarea de alergeni cunoscuti pentru a oferi o alternativa mai sigura pentru curatarea jucariilor si a altor suprafete din camera bebeluslui.Caracteristici:Contine ingrediente calitative pe baza d..
29,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX21
Solutie pt spalat vase, fara miros-740 ml-EcomaxSolutia lichida pentru vase  Eco-Max are o puterea de curatare ridicata si este bazat pe ingrediente biodegradabile, regenerbile si durabile. Acesta are in compozitie derivate din extracte de plante ce indeparteaza cu succes grasimea, fiind s..
29,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX04
DESCRIERE PRODUS:Solutia se poate folosi pentru a spala sticlele, vasele, jucarii, componente ale pompei de san, suzetele si multe alte obiecte, deoarece este o solutie naturala de spalare fara sulfati.Ingredientele solutiei biodegradabile pe baza de plante inlatura cu usurinta grasimea si sunt blan..
29,00Lei
Producator: ECOMAX Model: ECOMAX01
Descriere:Solutia pentru vase EcoMax are o puterea de curatare ridicata si este bazat pe ingrediente biodegradabile, regenerabile si durabile. Acesta are in compozitie derivate din extracte de plante ce ajuta la indepartarea grasimii fiind si bland cu pielea delicata a mainilor.Proprietatile sale de..
29,00Lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)