Mirt verde, ulei esential pur (myrtus communis)-10ml

Mirt verde, ulei esential pur (myrtus communis)-10ml

Mirt verde, ulei esential pur (myrtus communis)-10ml


Are acțiune tonică, purifiantă și astringentă asupra pielii, fiind potrivit în special pentru îngrijirea tenului gras, acneic și a tenului matur. Se folosește în caz de probleme respiratorii, varice, dar și pentru purificarea aerului din încăperi.

Ulei esential de Mirt verde - descriere, recomandări

Uleiul esenţial distilat din frunzele tinere de mirt are acțiune tonică, purifiantă și astringentă asupra pielii, fiind potrivit în special pentru îngrijirea tenului gras, acneic și a tenului matur. Se folosește în caz de probleme respiratorii, varice, dar și pentru purificarea aerului din încăperi.

Metoda de obtinere: prin distilarea cu aburi din frunze

Prezentare: lichid clar gălbui, vâscozitate redusă

Descriere olfactivă: miros proaspăt, erbaceu, ușor camforos

Ingrediente (INCI): myrtus communis leaf oil

Proprietăţil uleiului de mirt

expectorant, reduce excesul de mucozități din tractul respirator

decongestionant venos

tonic cutanat și capilar

astringent

antiinfecțios

ușor antispasmodic

Recomandări, aplicații

bronşite, sinuzite, tuse cronică, viroze, probleme respiratorii

ten gras, acnee, infecții cutanate

ten matur, ridat, piele lipsită de tonus

îngrijirea și igiena părului

varice, staze venoase

Utilizare în cosmetică și aromaterapie

nu se folosește pur pe piele, doar ca ingredient pentru prepararea de compoziții cosmetice și aromaterapeutice

dozaj uzual recomandat în compoziţii cosmetice 0,5 - 2%

ca ingredient pentru prepararea de tonere, cleansere, loțiuni, creme, seruri

ca ingredient pentru balsamuri, unguente, uleiuri de masaj

masaj pe torace în caz de probleme respiratorii, masaj de-alungul coloanei vertebrale

difuzat în încăperi pentru împrospătarea și curățarea aerului

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcoros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare

detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale

a se evita contactul cu ochii

contraindicat în trimestrul I de sarcină

a nu se lăsa la îndemâna copiilor

uz extern; uzul intern se recomandă doar sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Producător: MAYAM
  • Cod produs: MY308136
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 24,00Lei
Cost livrare: 15 lei (LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 150,00 lei)
Termen de livrare: intre 48 si 72 ore*
Plata ramburs sau transfer in cont: RO59INGB0000999906155760, deschis la ING
Stocurile noastre sunt actualizate in permanenta, insa pot aparea situatii neprevazute, care sa conduca la diferente intre numarul de produse din stoc si stocul virtual. Astfel, unele comenzi, desi au fost finalizate, nu pot fi onorate, din lipsa de stoc.
* Comenzile plasate dupa ora 15, vineri, vor fi confirmate telefonic si procesate incepand cu ziua de luni a saptamanii urmatoare

COMANDA TELEFONIC : 0726.531.950

Etichete: Mirt verde, ulei esential pur (myrtus communis)-10ml

ATENTIE!  Cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in acest site cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Descrierea produselor cuprinde informatiile ce ne sunt puse la dispozitie de producator.

Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate initial de catre producator.

 

Dafin, ulei esenţial pur (laurus nobilis)-10mlEste antibacterian cu spectru larg, antifungic şi anta..
16,50Lei
Salvie sclarea, ulei esențial pur (salvia sclarea)-10mlEste util pentru diverse probleme feminine as..
29,50Lei
Fragonia-ulei esential pur (agonis fragrans)-5mlFragonia ulei esential - descriere şi recomandăriFra..
24,00Lei
 Ulei esential (cupressus sempervirens)-chiparos BIOExcelent tonifiant al sistemului circulator..
15,00Lei
Ulei esential Lamaie verde- 10 mlAre un miros foarte plăcut și numeroase întrebuințări. În cosmetică..
12,50Lei
Loading...