Ulei esential pur de lemn de trandafir (aniba rosaeodora)-5 ml

Ulei esential pur de lemn de trandafir (aniba rosaeodora)-5 ml

Ulei esential pur de lemn de trandafir (aniba rosaeodora)-5 ml

Uleiul esential din lemn de trandafir cu parfumul său specific floral-lemnos, este apreciat în parfumerie dar este util și în cosmetică petru efectul regenerator și anti-age. De virtuțile sale beneficiază orice tip de ten, îndeosebi cel matur, ridat, lipsit de vitalitate.

Ulei esențial din Lemn de Trandafir - descriere şi recomandări

Uleiul esenţial din lemn de trandafir este obţinut din Rosewood - arborele de trandafir care creşte în pădurile amazoniene. Este veşnic verde, scoarţa şi miezul sunt roşii şi emană o aromă exotică intensă. 

Arborele de trandafir a fost exploatat intens în ultimii ani, lemnul său prețios fiind folosit la realizarea unor piese de mobilier de lux și a sculpturilor, dar și pentru distilarea uleiului esențial. Astăzi, exploatarea pădurilor unde crește acest arbore exotic, face obiectul a numeroase programe de protejare a speciei.

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi a părţilor lemnoase

Zona geografică de provenienţă: Brazilia

Prezentare: lichid clar gălbui

Descriere olfactivă: dulce, florală, uşor lemnoasă şi condimentată

Compuși principali : linalool, alpha-terpineol, alpha-copaene, geraniol, limonene, nerol

Ingrediente (INCI): aniba rosaeodora wood oil

Proprietăţile uleiului din lemn de trandafir

regenerator cutanat

rejuvenant, revitalizant

elasticizant, refermizant

antirid, anti-age

stimulator, tonifiant

uşor cicatrizant

ușor antibacterian și antifungic

echilibrant al stărilor emoţionale

parfumant

La ce vă poate ajuta

îngrijirea pielii, în special a tenului ridat, matur, lipsit de vitalitate

estomparea ridurilor

tonifierea și elasticizarea pielii

ameliorarea vergeturilor

estomparea cicatricilor

ameliorarea diverse afecţiuni cutanate, dermatoze, forme mai ușoare de acnee

parfumarea produselor cosmetice

prin difuzare în încăperi sau sub formă de masaj în caz de angoase, astenie, surmenaj

Cum îl folosiți în cosmetică și parfumerie

este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, pentru aromaterapie sau pentru crearea de parfumuri

dozaj uzual recomandat în compoziţii cosmetice 0,5-2%

ca ingredient în creme de zi şi de noapte pentru orice tip de ten

ca ingredient în ulei de masaj facial pentru ten obosit, lipsit de vitalitate

combinat cu active și ingrediente specifice pentru formularea de seruri sau creme antirid, anti-age

alături de active specifice, în prepararea de creme de noapte sau măşti cu efect regenerator, revitalizant

ca ingredient în balsamuri şi creme pentru vergeturi, cicatrici

câteva picături în creme și diverse preparate cosmetice pentru ten corp și păr, pentru parfumare

alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide (vezi articol tematic)

Păstrare: închis etanș, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

Date de siguranţă:

ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare

detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale

contraindicat în trimestrul I de sarcină

a nu se lăsa la îndemâna copiilor

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Producător: MAYAM
  • Cod produs: MY308137
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 22,00Lei
Cost livrare: 15 lei (LIVRARE GRATUITA in tara pentru comenzile de peste 150,00 lei)
Termen de livrare: intre 48 si 72 ore*
Plata ramburs sau transfer in cont: RO59INGB0000999906155760, deschis la ING
Stocurile noastre sunt actualizate in permanenta, insa pot aparea situatii neprevazute, care sa conduca la diferente intre numarul de produse din stoc si stocul virtual. Astfel, unele comenzi, desi au fost finalizate, nu pot fi onorate, din lipsa de stoc.
* Comenzile plasate dupa ora 15, vineri, vor fi confirmate telefonic si procesate incepand cu ziua de luni a saptamanii urmatoare

COMANDA TELEFONIC : 0726.531.950

Etichete: Ulei esential pur de lemn de trandafir (aniba rosaeodora)-5 ml

ATENTIE!  Cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in acest site cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau boala sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Descrierea produselor cuprinde informatiile ce ne sunt puse la dispozitie de producator.

Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare care nu au fost semnalate initial de catre producator.

 

Dafin, ulei esenţial pur (laurus nobilis)-10mlEste antibacterian cu spectru larg, antifungic şi anta..
16,50Lei
Salvie sclarea, ulei esențial pur (salvia sclarea)-10mlEste util pentru diverse probleme feminine as..
29,50Lei
Fragonia-ulei esential pur (agonis fragrans)-5mlFragonia ulei esential - descriere şi recomandăriFra..
24,00Lei
Loading...