Web Analytics
Menu
Your Cart

ECOZONE

Producator: ECOZONE Model: ECOZONE04
DESCRIERE PRODUS:Buretele este special conceput sa va ajute sa inlaturati petele cu usurinta, fara efort. Trebuie dar sa adaugati o cantitate mica de apa pe burete si sa frecati usor zona afectata.Acest produs non-toxic va elimina chiar si rugina sau alte pete dure de pe multe suprafete din casa, in..
38,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE02
Gel non-caustic pentru curatarea cuptorului-500 mlSolutia pentru curatarea cuptorului este non-caustica, inodora si contine particule neabrazive ce inlatura cu usurinta cele mai dure pete, grasimea si murdaria.Acesta solutie naturala este sigura de utilizata de catre persoanele sensibile si nu cauze..
32,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE03
Sampon pentru covoare, 3 in 1, cu bumbac-1 LitruSamponul pentru covoare are o formula puternica 3 in 1 care elimina o varietate de pete sau urme de pe toate tipurile de covoare.Potrivit pentru utilizarea manuala sau a masinii, ingredientele sale delicate functioneaza eficient pentru a aduce covorul ..
40,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE01
DESCRIERE PRODUSSolutia este foarte usor de folosit, se poate pune o cantitate mica pe podea, direct din sticla si se sterge cu o carpa umeda.In plus, daca e necesar, dupa ce curatati, se poate lua o carpa uscata sau un mop si se sterge podeaua pentru a capata un luciu frumos.Este pet-friendly, cu u..
32,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE04
Descriere: Solutie conceputa pentru a indeparta resturile de sapun si de a preveni aparitia urmelor de apa si formarea calcarului.Curata zona dusului fara clatire, frecare sau stergere.Este ideal pentru intretinerea zilnica a baii.Dizolva calcarul, curata si indeparteaza urmele de sapun si apa ..
34,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE25
Solutie eco impotriva acarienilor, formula naturala, Ecozone- 500 mlDESCRIERE PRODUSEste o solutie naturala care functioneaza pentru a dizolva resturile organice, cum ar fi parul sau pielea umana, prada prin care se dezvolta acarienii.Acarienii de praf pot trai in aproape orice mediu si se gasesc de..
34,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE29
Solutie eco impotriva moliilor, formula naturala, Ecozone- 500 ml..
34,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE56
Solutie impotriva paianjenilor si furnicilor,formula naturala, Ecozone- 500 mlAcesta solutie creeaza o bariera care impiedica intrarea paianjenilor in casa. Se pulverizeaza in jurul zonelor de intrare, ferestre sau usi.O singura aplicare ofera protectie de 2-3 saptamani, dar cu toate acestea, puteti..
33,00Lei
Producator: ECOZONE Model: ECOZONE28
Solutie super degresanta pt. curatat bucataria 3 in 1- 500 mlSolutie cu tripla actiune ce curata, este puternic degresanta si lasa suprafetele stralucitoare.Este special creat pentru curatenia bucatariei, fiind potrivit pentru a fi utilizat pe mai multe suprafete, de la plite, blaturi, pana la micro..
25,00Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)