Web Analytics
Menu
Your Cart

CORPORE SANO

Producator: CORPORE SANO Model: HENNA118001
Sampon cu henna  pentru par blond-300 ml-Corpore SanoRevitalizeaza si protejeaza culoarea parului vopsit. Ideal pentru parul blond, atat natural cat si vopsit. Perfect atat pentru parul vopsit chimic cat si pt parul vopsit cu henna.Contine henna, un ingredient recomandat in special parului degr..
35,00Lei
Producator: CORPORE SANO Model: HENNA118005
Sampon cu henna  pentru par brunet-300 ml-Corpore SanoRevitalizeaza si protejeaza culoarea parului vopsit. Ideal pentru parul blond, atat natural cat si vopsit. Perfect atat pentru parul vopsit chimic cat si pt parul vopsit cu henna.Contine henna, un ingredient recomandat in special parului deg..
35,00Lei
Producator: CORPORE SANO Model: HENNA118003
Sampon cu henna  pentru par castaniu-300 ml-Corpore SanoRevitalizeaza si protejeaza culoarea parului vopsit. Ideal pentru parul blond, atat natural cat si vopsit. Perfect atat pentru parul vopsit chimic cat si pt parul vopsit cu henna.Contine henna, un ingredient recomandat in special parului d..
35,00Lei
Producator: CORPORE SANO Model: HENNA118002
Sampon cu henna  pentru par roscat-300 ml-Corpore SanoRevitalizeaza si protejeaza culoarea parului vopsit. Ideal pentru parul blond, atat natural cat si vopsit. Perfect atat pentru parul vopsit chimic cat si pt parul vopsit cu henna.Contine henna, un ingredient recomandat in special parului deg..
35,00Lei
Producator: CORPORE SANO Model: HENNA118004
Sampon cu henna pentru par alb si grizonat-300 ml-Corpore Sano Sampon cu henna pentru par alb/grizonat. Elimina reflexiile galbene din parul alb/grizonat. Revitalizeaza firul de par, prelungeste si intensifica culoarea oferind stralucire si un aspect sanatos parului.Perfect atat pentru par..
35,00Lei
Producator: CORPORE SANO Model: HENNA118008
Vopsea henna crema Corpore Sano - Castaniu-60 ml-Corpore SanoVopseaua crema cu henna este gata preparata si nu trebuie decat sa o aplici pe par! Manusile si casca sunt incluse!Vopsea crema cu henna, semipermanenta, fara amoniac sau peroxid.Formulata cu extract de henna, vopseaua de par Corpore Sano ..
39,00Lei
Producator: CORPORE SANO Model: HENNA118007
Vopsea henna crema  - Mahon-60 ml-Corpore SanoVopseaua crema cu henna este gata preparata si nu trebuie decat sa o aplici pe par! Manusile si casca sunt incluse!Vopsea crema cu henna, semipermanenta, fara amoniac sau peroxid.Formulata cu extract de henna, vopseaua de par Corpore Sano ofera o cu..
39,00Lei
Producator: CORPORE SANO Model: HENNA118006
Vopsea henna crema - Blond-60 ml-Corpore SanoVopseaua crema cu henna este gata preparata si nu trebuie decat sa o aplici pe par! Manusile si casca sunt incluse!Vopsea crema cu henna, semipermanenta, fara amoniac sau peroxid.Formulata cu extract de henna, vopseaua de par Corpore Sano ofera o culoare ..
39,00Lei
Producator: CORPORE SANO Model: HENNA118009
Vopsea henna crema - Ciocolata -60 ml- Corpore SanoVopseaua crema cu henna este gata preparata si nu trebuie decat sa o aplici pe par! Manusile si casca sunt incluse!Vopsea crema cu henna, semipermanenta, fara amoniac sau peroxid.Formulata cu extract de henna, vopseaua de par Corpore Sano ofera o cu..
39,00Lei
Producator: CORPORE SANO Model: HENNA118010
Vopsea henna crema - Negru-60 ml- Corpore SanoVopseaua crema cu henna este gata preparata si nu trebuie decat sa o aplici pe par! Manusile si casca sunt incluse!Vopsea crema cu henna, semipermanenta, fara amoniac sau peroxid.Formulata cu extract de henna, vopseaua de par Corpore Sano ofera o culoare..
39,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)